NK 2018-2019 Rolstoelbiljart driebanden klein

Lokaal BC-De Keizer

Beste inschrijfgerechtigden,

Hierbij brengen wij u op de hoogte van de bestuurlijke besluiten m.b.t. het rolstoel biljarten voor seizoen 2018/2019

• Een voorstel om de nationale finale geschikt te maken naar een opzet voor maximaal 24 deelnemers in de toekomst zal binnen het bestuur worden besproken maar bij positief besluit pas in gaan per 2019/2020.
• Dit heeft tot gevolg dat de finales voor 2018/2019 zijn toegewezen aan respectievelijk JBBG – ’s-Hertogenbosch (NK libre) en BC de Keizer (NK driebanden).
• Bij meer dan 8 aanmeldingen zullen kwalificatiewedstrijden gespeeld worden waarvan de plaatsen en datum pas zal worden vastgesteld als de inschrijftermijn is gesloten
• Per heden kunt u zich aanmelden via a.klijn@knbb.nl
• De inschrijftermijn sluit op 1 september a.s.

Aan de wedstrijdleiders van de gewesten en districten het vriendelijke verzoek om deze mail ook zo breed als mogelijk te verspreiden. Hierdoor worden wellicht nog Rolstoel-spelers bereikt die bij ons nog niet bekend zijn als zodanig.

Met sportieve groet,

Ad Klijn